P1030154God fortsättning på er alla därute i cyberrymden!

Har ni tänkt på att dagens längd har ökat med 13 minuter sedan vintersolståndet?
Underbart säger jag som har noga koll på att det går åt rätt håll. Jag är inte någon speciell vinter människa så  även om jag kan tycka att naturen kan vara vacker i snövit skrud att se på, så föredrar jag nog ändå vår och sommar.
Trädet ni ser på fotot  finns längs en av de många fina promenadvägar här i Örebro. Vi har som ni ser inte en gnutta med snö, så det är skönt med promenader när man inte behöver tänka på halka, dock blåser det lite men det spelar mindre roll – känns så gott att solen ändå är framme.
Snart får vi även  plocka undan julen och släppa in våren inomhus med byte av gardiner och några primula blommor i köksfönstret  – längtar!!!  Men måste ändå säga att jag är realist, så jag inser att  det kan komma mer vinter, januari är bara i sin linda och hela februari har vi också framför oss som kan medföra både mycket snö och kyla – men vi får hålla ut, ljuset är ju ändå på väg tillbaka…..