IMG_20131221_153134Det är med stor glädje jag kan berätta för er att jag ÅTER fått möjlighet att ingå i en samlad poesiantologi, som passande nog fått namnet Sverige # poesi mot rasism.
Tävlingen som anordnades av poeter.se  skriver följande efter att inlämningstiden gått ut, citat:
” Det har varit både svårt och roligt att gå igenom alla fina bidrag vi har fått in till årets antologi. Urvalet har gjorts utifrån tematiken Mångkultur och antirasism i en modern nationalromantisk stil. Det är nu med glädje vi nu kan presentera de utvalda deltagarna” slut citat, varpå namnen på deltagarna räknas upp….

Fotot ni ser är bokomslaget på denna förra antologin jag ingick i , då den nu aktuella antologin ligger i pressarna, men kommer inom kort att finnas ute till försäljning.

Som ni förstår känner jag mig glad att tillsammans med många fler poeter ha fått förmånen att sprida detta aktuella ämne POESI MOT RASISM!

PS. Vill även särskilt uppmärksamma en duktig poet jag lärt känna som också ingår i antologin – Ann-Britt Berglund alias Spanaren. Ann-Britt skriver alltid mycket innehållsrika välformulerade och varma dikter. Ann-Britt är min “mentor” som jag kan vända mig till i mitt skrivande, tack för att jag får ditt stöd. Ds