20140825_104149

Så var det då dags igen att packa resväskan för en ny semester. Kanhända någon som läser detta funderar över om vi inte gör annat än reser runt, men sanningen att säga så ”tar vi nu igen” det vi inte hunnit och haft möjlighet till under tiden vi båda förvärvsarbetade.
Den här gången blir det Mallorca och den lilla orten Cala Millor som ligger ca sju mil från huvudstaden Palma. Orten har bara ca 3.500 innevånare men har blivit ett populärt turistmål. På orten finns en flera kilometer lång sandstrand, många hotell, gott om butiker, underhållning och andra aktiviteter- så det lär inte bli långtråkigt, tilläggas kan även  
att varje fredag finns en stor marknad öppen, och den vill jag heller inte missa….
En av dagarna har vi bokat en utflykt – då vi skall åka in till Palma och besöka deras katedral samt titta på andra sevärdheter.

Vi vill gärna blanda en lyckad solsemester med lite kultur, för att bara ligga och ”trycka på” stranden är nog inte riktigt vår melodi.
Fördelen med Spanien är också att det är ett behagligt klimat och ganska säkert med sol – och fortfarande är det skönt i vattnet.
Blir säkert en liten reseskildring från mig när vi kommer åter.
Slutligen det bästa av allt – vi flyger från Örebros lilla men väl så goda flygplats – bättre och bekvämare kan det inte bli.
På återhörande!