Det kan knappast undgått en enda varelse i hela Sverige att det till helgen är EU-val. Många har förtidsröstat, så även jag och maken. Ser i media att förhandsröstningen är långt högre än vid senaste valet för några år sedan.
Tror att människor mer och mer inser vad mycket det är som styrs från Bryssel, och oavsett vad vi tycker för eller emot att ingå i den Europeiska Unionen så är det viktigt att rösta nu när vi är där.
Tänker ofta på hur det förhåller sig i många länder utanför Europa där människor vågar sina liv för att få rösta, där de kan stå och köa i timmar för att göra sitt val, som ofta är väldigt korrupta och många gånger inte ger den sanna bilden av folkets vilja.
Vi tar det mesta för givet, något som för andra är en förmån, ja tänk så olika det kan se ut i många  
andra länder.
Ja sen blir det ytterligare ett val i höst för oss i Sverige, men innan dess skall vi hinna njuta av den sköna sommaren som redan är här. Till sist vill jag dela med mig av en vacker blommande hibiskus som jag fotade på Cypern i fjol. Ps. Det var förstås ett helt stort träd .ds

20120927_083919