Som vanligt den här tiden på året så hopar sig bemärkelsedagarna i vår familj. Det börjar på torsdag då maken fyller år, inget jämt men roligt ändå att uppvakta med lite god mat o dryck. Jag vet dessutom att några goda vänner kommer och hälsar på så jag tror jag skall beställa smörgåstårta, det går alltid hem.
Så den 30 mars fyller ”minstingen” 35 år, en milstolpe i livet som bör uppmärksammas – vet inte riktigt hur han tänkt sig firandet, men något utöver det vanliga skall vi väl hitta på, innan han firar med sina vänner.
Den 1 april har maken och jag  42 årig bröllopsdag – tiden går minsann och vi brukar skoja med att säga att det var ett aprilskämt, dock var påskaftonen den 1 april  1972, och aprilskämtet håller fortfarande i sig.
Den sista april fyller så stora grabben 40 år – och jag som tyckte det var igår han föddes – det är på ”ungarna” man ser att man börjar bli gammal.

I juni så fyller jag år – den nionde närmare bestämt – ungarna sa alltid när de var yngre  citat: ”att mamma fyller runt skolavslutligen” slut citat – troligtvis är jag den enda som har ambulerande födelsedag – ler stort!

Jag är personligen inte så mycket för firanden – men ju äldre jag blir så ser jag ändå dessa dagar som ett tillfälle att träffa vänner och bekanta under glada trevliga former, annars börjar det bara vara begravningar när man kommer upp i åldern.  Apropå makens födelsedag – så har jag tänkt överaska med en konsert på Conventum här i Örebro där Christer  Sjögren sjunger Sinatralåtar – något vi båda gillar. Ingen fara för mig att skriva  om det här för han läser ändå aldrig mina bloggar ( ler stort).P1030761 (2)Dagens foto är från i fjol våras i vårtiden längst Svartån här i Örebro