God fortsättning alla där ute i cyberrymden – hoppas er långhelg varit bra precis som min. Kan trots det inte förneka att jag nu längtar ordentligt mycket över att snart få möta vårsolen – den som gör att vi åter får nya krafter att möta livet. Vintern som vi nu upplever kan knappast kallas för vinter – för den gråa disiga blöta mörka tid som vi genomgått gör knappast någon glad. Därför tycker jag att juleljusen denna helg varit till dubbel glädje för att lysa upp i mörkret.  Fotot jag lagt ut här i inlägget visar hur en vinter skall se ut (ler) och är från en vinterpromenad för något år sedan på vår tidigare bostadsort. Tycker ändå att det är skönt att slippa halka och kyla, så för min del räcker det att titta på vackra bilder, trots allt!

Från det ena till det andra så hade jag en väldigt trevlig dag i går då jag fick möjlighet att viga fem par i vårt vackra Rådhus här i Örebro.
Finns inget uppdrag som skänker så mycket glädje, som strålar så mycket lycka och kärlek – vilket är en verklig belöning för en  vigselförrättare. Vigselrummet var smyckat med blommor och tända ljus – bara så stämningsfullt.

I dag blir det en “slöardag” – TV tittande, korsord, bokläsning – tror det blir lika i morgon!

På tisdag blir det sen ett kyrkobesök  – tingspredikan som är en gammal tradition som fortfarande lever kvar i stora delar av landet – en bra start på året med hopp om gott arbete under kommande år för nämndemän, advokater jurister poliser och hela rättsväsendet – ett besök som känns bra att göra.

P1020209